Blog

Een veranda ingericht als badkamer is jouw garantie voor een zorgeloze oude dag

Wil je alle functies van je huis onderbrengen op het gelijkvloers om later te genieten van het comfort van je eigen huis, ook als je slecht te been bent? Dat kan met een leefveranda die je inricht als badkamer. Zo’n volwaardige uitbreiding van je benedenverdieping zal het totaalcomfort van je woning sterk doen toenemen. Voorbereid op de toekomst De meeste … Lees meer »

Kan je zonnepanelen plaatsen op een veranda?

Dat kan! Als je kiest voor een leefveranda met een volwaardig plat dak, dan is het mogelijk om hierop traditionele zonnepanelen te plaatsen. Het is een investering die zichzelf op enkele jaren tijd terugverdient. We geven je graag enkele tips voor de plaatsing van zonnepanelen op een veranda. Leefveranda met zonnepanelen Denk je erover om je woning uit te breiden … Lees meer »

Opendeurdagen 2017

Van 18 tot 23 september organiseren wij weer onze jaarlijkse opendeurdagen. Jullie zijn elke dag welkom van 9u tot 18u. Tot dan! Lees meer »

Zo gebruik je een veranda als bureau

Je zoekt extra kantoorruimte om je zaak uit te breiden? Dan hoef je niet ver te zoeken: een doordacht ontworpen veranda kan je perfect inrichten als kantoor. Met deze handige tips bouw je een leefveranda die dienst doet als bureau. Denk na over de bestemming Een leefveranda is een volwaardige woonruimte die je elke gewenste functie kan geven. Wil je … Lees meer »

Wat zijn kantelbare lamellen?

Met kantelbare lamellen kies je zelf de ideale lichtinval en ventilatie op je terras. Met deze innovatieve oplossing staan de terrasoverkappingen van Renson garant voor maximaal terrasplezier. Een traditionele zonnewering biedt twee mogelijkheden: open of dicht. Voor wie graag alle opties openhoudt, zijn de kantelbare lamellen van Renson ideaal. Bepaal zelf de lichtinval De aluminium lamellen zijn kantelbaar waardoor je … Lees meer »

Waarom kiezen voor een veranda in houtskelet?

Een houten veranda straalt een gezellige sfeer uit waar veel mensen warm van worden. Landelijke look of een strakke stijl? Wat je ook kiest, een veranda in houtskelet is een eenvoudige manier om een extra leefruimte aan je woning te creëren. Populaire keuze In Scandinavië weten ze al langer dat houtskelet een prima basis is voor een duurzame, goed geïsoleerde … Lees meer »

Over de voordelen van een Renson Outdoor Overkapping.

Twijfel je tussen een traditionele pergola of een innovatieve Renson overkapping? In dit artikel bespreken we de voordelen van het Renson systeem. Als Renson Excellente Partner plaatsen we regelmatig de topmodellen Lagune, Algarve en Camargue en kunnen we je alle nieuwe modellen en opties meteen aanbieden. Modulair systeem Hou je van een klassieke uitstraling of verkies je een moderne look? … Lees meer »

Een terras overdekken. Welke mogelijkheden bestaan er?

Een Belgische zomer kan wisselvallig zijn. Daarom is een overdekt terras ideaal om van de buitenlucht te genieten terwijl je beschut bent tegen zon, regen en wind. Er zijn heel wat mogelijkheden die we voor jou op een rijtje zetten. Zonnewering Een zonnewering is de eenvoudigste manier om je terras te overdekken. Het zonnescherm wordt aan de buitenmuur bevestigd en … Lees meer »

Wat is het verschil tussen een pergola en een Renson terrasoverkapping?

Van je terras een plek maken waarvan je elk seizoen kan genieten? Dat kan met een terrasoverkapping die je terras beschut tegen regen en zon. In dit artikel bespreken we het verschil tussen een op maat gemaakte pergola en het modulaire Renson systeem. Pergola Een pergola het makkelijkst te omschrijven als een veranda zonder ramen. Het bestaat uit een afdak … Lees meer »

Waarom kiezen voor een Renson terrasoverkapping?

Op een overdekt terras geniet je nog vaker van de buitenlucht. Er bestaan tal van manieren om de temperatuur op een zonnige dag te regelen en te voorkomen dat je niet nat wordt van een regenbui. Bij SDS Verandabouw bieden we op maat gemaakte oplossingen aan. Maar je kan bij ons ook terecht voor de installatie van een Renson terrasoverkapping. … Lees meer »