blog-een-veranda-laat-je-optimaal-genieten-van-je-tuin

Een veranda laat je optimaal genieten van je tuin.

Het onderhouden van een tuin vraagt veel tijd en moeite. Het is dan ook bijzonder fijn als je met een veranda kunt genieten van de evolutie van je tuin doorheen de seizoenen. Een moderne veranda is de ideale plaats om zowel ’s zomers als ’s winters te vertoeven.

 

Vroeger waren veranda’s alleen geschikt voor de zomer of voor warmte lente- of herfstdagen. Het enkele glas, de weinig isolerende profielen en het dunne dak waren onvoldoende om de veranda op koude dagen aangenaam warm te houden. Een veranda was dan ook niet echt de geschikte plek om ’s winters te genieten van de tuin.

 

Met volle teugen genieten van je tuin

Met een moderne veranda is de situatie helemaal anders. Nu kan je het hele jaar door genieten van je tuin. Op elk moment kan je de zon op je huid voelen.

 

Bovendien zit je altijd lekker warm en droog. Het zicht op je planten, bloemenperken, de bomen, je zwemvijver,… is op elk moment van het jaar optimaal. Heerlijk toch?

 

Het buitenleven naar binnen halen

Een moderne veranda is allereerst maximaal geïntegreerd met je woning. De overgang van je woning naar de veranda verloopt naadloos. Dit betekent dat je veel sneller van je veranda zult genieten.

 

De veranda trekt je woning als het ware open naar buiten. Het natuurlijke licht stroomt overvloedig binnen. Je woont nog in hetzelfde huis, maar het gevoel is helemaal anders.

 

Niets inboeten op comfort

Ook op vlak van comfort moet je niets inboeten. Terwijl je uitkijkt over de natuur, zit je lekker warm. Met een uitbreiding van je centrale verwarming of met een lucht-lucht warmtepomp creëren we in je veranda het perfecte klimaat. In de zomer is koeling met dezelfde warmtepomp perfect mogelijk, zodat het altijd aangenaam blijft.

 

Meer weten over de mogelijkheden van een veranda om optimaal te genieten van je tuin? Contacteer SDS Verandabouw voor meer informatie of een offerte.

 

Check Also

Een veranda ingericht als badkamer is jouw garantie voor een zorgeloze oude dag

Wil je alle functies van je huis onderbrengen op het gelijkvloers om later te genieten …