Onze aanpak:

Wij bekijken ter plaatse de mogelijkheden

U droomt van een veranda, oranjerie, pergola of terrasoverkapping, maar u hebt zelf geen tijd om de realisatie te coördineren. In dat geval bent u bij ons aan het juiste adres. Onze aanpak is erop gericht om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij beschikken over eigen vakmensen voor de volledige realisatie. Ook voor zonwering, ramen, deuren en sectionaal poorten komen we vooraf langs.

 1. Onze technisch adviseur komt bij u langs

  Op uw verzoek maakt onze technisch adviseur een vrijblijvende afspraak. Overdag, ’s avonds of in het weekend, afhankelijk van uw agenda. We streven naar een afspraak binnen de 14 dagen na het eerste contact.

  Wij luisteren tijdens dit bezoek allereerst naar uw wensen en verwachtingen. Samen bekijken we de technische mogelijkheden waarbij we uw dromen maximaal vertalen naar de realiteit.

 2. Meteen een richtprijs of zo snel mogelijk een gedetailleerd ontwerp

  Bij vele projecten ontvangt u meteen een richtprijs. Voor omvangrijke en complexe projecten gaan onze ontwerpers en calculators aan de slag voor een gedetailleerd prijsvoorstel.

 3. Opmetingen voor de technische voorbereidingen

  Als u met ons in zee gaat, komen wij binnen de 14 dagen langs voor gedetailleerde opmetingen. Deze opmeting vormt de basis voor de verdere technische voorbereidingen en het aanvragen van een bouwvergunning.

 4. Alle nodige documenten voor uw bouwvergunning

  Wij bezorgen u alle nodige documenten om een bouwvergunning aan te vragen of de werken officieel te melden bij uw gemeentebestuur. De procedure hiervoor verschilt van gemeente tot gemeente. Wij begeleiden u bij het afhandelen van al deze formaliteiten.

 5. Afspraken over de startdatum

  Na het verkrijgen van de nodige vergunningen maken we definitieve afspraken over de startdatum. We komen nogmaals langs voor definitieve opmetingen. Dankzij onze schaalgrootte met verschillende teams, beschikken we over alle flexibiliteit om ons aan de afgesproken timing te houden.

 6. Doorwerken tot alles klaar is

  Eens we starten, werken we door totdat het project volledig klaar is. Van de grondwerken tot en met de oplevering. Alles gebeurt onder onze coördinatie met eigen vakmensen. Neemt u zelf graag bepaalde taken op zich? Geen probleem.

Zet vandaag de eerste stap naar uw droomveranda of -oranjerie. Contacteer ons en we maken meteen een afspraak voor een vrijblijvend bezoek.