Betekent veranda balkon?

Een veranda is een openluchtgalerij of veranda, met een dak, bevestigd aan de buitenkant van een gebouw, terwijl een balkon een buitenuitbreiding is van de bovenverdieping van een gebouw, omsloten door een korte muur, leuningen of balustrade. Daarom is dit het belangrijkste verschil tussen veranda en balkon. Daarnaast heeft een veranda meestal een hek of reling. In het Portugees betekent het woord veranda een lang balkon.

Een veranda kan zowel open als afgesloten zijn. Een balkon is een platform aan de buitenkant van een gebouw, omsloten door muren of balustrades, en ondersteund door kolommen of consolebeugels. Het platform projecteert vanaf de muur van een gebouw, meestal boven de begane grond. Balkons zijn doorgaans klein en worden niet gebruikt als sociale ruimtes of voor amusementsdoeleinden.

Een veranda, of veranda, is een heel andere structuur dan een balkon. In hun eenvoudigste vorm zijn veranda's overdekt, openluchtgalerijen of portieken. In plaats van uit te breiden vanuit een raam, worden ze net buiten de hoofdingang of de achteringang van een huis gebouwd. Nu is het tijd voor ons om 'veranda' te definiëren.

Veranda's (ook bekend als veranda's) staan voor allerlei overdekte platforms rondom het huis. In feite spelen ze de rol van een balkon op de begane grond, rondom het huis en geven ze toegang tot zowel de ingang als de achterdeur van het huis. Hoewel het meestal open is, kan een veranda een relinghek hebben. Een balkon is een open platform verbonden met de zijkant van een gebouw, altijd op de tweede verdieping of hoger.

Ze worden nooit op maaiveldhoogte geïnstalleerd. Balkons hebben veel doelen wanneer ze worden geïnstalleerd, zoals het creëren van een open ruimte waar de eigenaar kan genieten van een schilderachtig uitzicht en kan ontspannen. Een veranda, of veranda, is een platform op de begane grond dat is verbonden met een huis dat overdekt is. Het creëert een goed geventileerde ruimte die wordt beschermd tegen het directe licht en de hitte van de zon om te profiteren van ruimte die normaal gesproken niet bruikbaar is in gebieden met intens hete maanden.

Het hebben van een goed ontworpen buitenlucht is een gelukkige omstandigheid voor alle huizen en alle seizoenen. Sommigen van ons hebben balkons, andere dekken, veranda's, patio's of veranda's. Hoewel de meesten van ons de neiging hebben om deze termen te ruilen (en te geloven dat ze allemaal dezelfde betekenis hebben), heeft elk van hen zijn eigen karakter en specificaties. Veranda's (ook bekend als veranda's) staan voor allerlei gesloten platforms rondom het huis.

In feite spelen ze de rol van een balkon op de begane grond, zodanig dat het huis omringt en toegang geeft tot zowel de deuropening als de achterdeur van het huis. Terwijl veranda's meestal een open ruimte zijn en kunnen worden gebruikt voor allerlei buitenactiviteiten. Deze term heeft twee vormen, 'veranda' is ook correct, hoewel veranda zonder 'h' meestal de voorkeur heeft. Hoewel balkons het meest gewaardeerde type woonruimte-uitbreiding zijn door degenen die in stadscentra wonen, kunnen veranda's veel leuker zijn.

Door de aanzienlijke ruimteverhoging die ze kunnen creëren, zijn veranda's perfect om de leefruimte uit te breiden. Last not least, veranda of veranda is een overdekt platform dat meestal wordt omsloten door een reling of borstwering ondanks dat het zich op de begane grond bevindt.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *