Wie maakt veranda terrasplanken?

Veranda composiet terrasplanken van Fiberon bieden de schoonheid van hout zonder de splinters, draaien, controleren, rotten en mogelijke schade door termieten. Gemaakt om lang mee te gaan, verandacomposiet terrasplanken hoeven nooit te worden gekleurd of geverfd. Veranda Armorguard Composite Decking is gemaakt van gemengd kunststof en hout en verschillende afwerkingen. U kunt een reliëfafwerking, een extra duurzame afwerking of een afwerking kopen die sterk lijkt op de echte houtnerf.

Home Depot Veranda terrasplanken worden ook gemaakt door andere fabrikanten, maar alleen composiet dek vervaardigd door LP zijn opgenomen in de terugroepactie. Ongeveer 95 procent van de grondstoffen is afkomstig van teruggewonnen plastic boodschappentassen, plastic folie en afvalhoutvezels. Trex koopt elk jaar ongeveer 300 miljoen pond gebruikt polyethyleen en een gelijke hoeveelheid hardhoutzaagsel. Trex-terrasplanken zijn een compressiegegoten product, soms met een toegevoegde geëxtrudeerde buitenschaal.

De planken zijn van massief materiaal en zijn over het algemeen afgewerkt met eindkappen of sierplaten die de uiteinden bedekken. Sommige productlijnen zijn bevestigd aan onderliggende structurele frames met verborgen bevestigingsmiddelen, terwijl andere door het bovenvlak worden genageld of vastgeschroefd. Trex terrasplanken gaan net zo lang, zo niet langer mee dan gewoon hout en doorstaan de test van de elementen. Trex biedt een beperkte garantie van 25 jaar, wat relatief standaard is voor de composietterrasindustrie, en biedt een extra 25 jaar garantie voor vervaging en vlekken op woningen.

Beschikbare producten zijn onder meer oppervlakteterrasplanken, dekframe-elementen, drainagecomponenten, buitenverlichting, hekwerk, trim, pergola's, buitenopslag, collecties, accessoire-hardware en Trex tuinmeubilair. U kunt de meeste producten wassen met een composiet dekreiniger, zeep- en waterreiniging of zachte hogedrukreiniging. Gebruik nooit aceton of een reinigingsmiddel voor oplosmiddelen op een Trex-dek; de chemicaliën kunnen het composiet beschadigen. Trex biedt online informatie voor doe-het-zelvers die zelf een Trex-deck willen installeren.

En ze bieden hulp bij het vinden van een TrexPro, een lokaal aanbevolen dekaannemer of installateur die vooraf is gescreend en getraind door Trex om hun systeem te installeren. De productlijnen bieden negen verschillende installatie-looks met drie kleuren en vier oppervlaktetextuurkeuzes, inclusief opties zoals houtnerf, geribbeld en plat. De materialen zijn termietbestendig, weerbestendig en LEED-gekwalificeerd. Cali-Bamboo biedt installatiehandleidingen voor terrasplanken en relingen voor doe-het-zelvers.

Alle DuraLife-terrasplanken worden geleverd met een beperkte garantie van 25 jaar tegen vlekken en vervaging. Hun planken zijn zeer goed bestand tegen vlekken en beschadigingen. Het bedrijf raadt aan om warm zeepwater en niet-bleekmiddel afwasmiddel te gebruiken om deze materialen te reinigen. Ze raden af om een hogedrukreiniger op terrasplanken of leuningen te gebruiken.

Sinds 1997 maakt het bedrijf Fiberon in North Carolina oppervlakteterrasplanken, relingcomponenten en hekwerkproducten met een massief PVC Permatech buitenschaal gebonden aan een houtcomposietkern. Fiberon-platen zijn vervaging- en vlekbestendig dankzij hun PermaTech-kaplaag. Fiberon-platen zijn gemaakt van 50 procent synthetisch plastic, PVC en 50 procent gerecycled hout uit een combinatie van zaagsel en afgedankt hout. Fiberon-terrasplanken worden gevormd door compressiegieten met een oppervlakteafdekking aangebracht op drie of vier zijden.

Ze kunnen worden geïnstalleerd met door het gezicht aangedreven bevestigingsmiddelen of door een verborgen bevestigingssysteem. De uiteinden zijn meestal bedekt met bijpassende fasciaborden. Composite Deck Care %26 Reinigingsgids. Verandaterrasplanken, zoals alle houten en composiet terrasproducten, vereisen een goede ventilatie en afvoer om de levensduur te garanderen.

Veranda terrasplanken, ontdek de belangrijkste voordelen van elk merk en beslis welk product geschikt is voor uw buitenleefruimte. De gestructureerde oppervlakken van Veranda-terrasplanken zijn ook zeer duurzaam, hoewel langdurig intensief gebruik de reliëfgebieden of textuurgebieden geleidelijk zal verslijten. In de meeste winkels en winkellocaties, evenals online, zult u merken dat Veranda-terrasplanken iets lager geprijsd zijn dan Trex-terrasplanken. Voor het beste resultaat bij het installeren van Veranda Decking, moet u het hele proces van tevoren doornemen en vertrouwd raken met de materialen en hun toepassing.

Je weet precies hoeveel je gaat betalen, aangezien zowel Trex als Veranda worden verkocht in Home Depot-winkels (en niet via installateurs van derden). Veranda is geschikt voor zwaar meubilair en regelmatig voetverkeer, dankzij de treksterkte van 262 pond per vierkante inch. Fiberon ontwikkelde Veranda op basis van de composietervaring van het bedrijf met terrastechnologie, dus u kunt verwachten dat de kwaliteit van Fiberon zich uitstrekt tot de verandaplanken. En omdat ze allebei exclusief op Home Depot worden verkocht, is er een kans dat je Trex en Veranda ook hebt gezien.

Alle Veranda dekplanken worden geleverd met een garantie tegen vlekken en vervaging, evenals een structurele beperkte garantie van 25 jaar. Mijn man werkte heel hard om dit dek erin te zetten en had het extra geld aan Veranda uitgegeven, zodat hij zich geen zorgen hoefde te maken dat hij de komende jaren een ander dek moest plaatsen. Veranda is verkrijgbaar in twee effen kleuren, bruin en grijs, met een gestructureerde bovenkant om het effect van houtkorrels te geven. Voordat u uw Veranda-dek gaat bouwen, moet u contact opnemen met uw lokale regelgevende instantie voor speciale codevereisten in uw regio.

De Veranda composiet terrasplanken gemaakt door LP werden exclusief verkocht in Home Depot-winkels, en de LP WeatherBest en ABTCo composiet terrasplanken werden verkocht door detailhandelaren in bouwproducten in de Verenigde Staten. .

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *