Veranda wat voor soort zelfstandig naamwoord?

Een veranda of portiek, soms gedeeltelijk omheind, langs de buitenkant van een gebouw. definitie van veranda zelfstandig naamwoord uit het Oxford Advanced Learner's Dictionary. Het woord veranda is waarschijnlijk afgeleid van het Portugese woord varanda, wat lang balkon of terras betekent. Deze architecturale structuur strekt zich uit langs de buitenkant van een gebouw en heeft een dak en opent zich meestal naar buiten.

Een veranda is een veelvoorkomend kenmerk bij huizen in een strandresort of in andere warme klimaten. Ze bieden schaduw, maar laten je toch buiten zitten en genieten van het landschap. Misschien heb je in de zomer een feestje op je veranda. Veranda m (bepaald enkelvoud verandaen, onbepaald meervoud verandaer of verandaar, definitief meervoud verandaeen of verandaaan).

Deze voorbeeldzinnen worden automatisch geselecteerd uit verschillende online nieuwsbronnen om het huidige gebruik van het woord 'veranda' weer te geven. Amerikaanse definitie en synoniemen van veranda uit het online Engelse woordenboek van Macmillan Education. Als je luieren op een lange, luchtige veranda die langs de buitenkant van je huis loopt, sta je op een veranda.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *