Hoe wordt veranda gespeld in Australië?

Hoewel de formulierveranda correct en heel gebruikelijk is, geven sommige autoriteiten de voorkeur aan de versie zonder een h (de Concise Oxford English Dictionary geeft de h-versie als variant en The Guardian Style Guide zegt veranda niet veranda). Een veranda is een overdekte ruimte die is bevestigd aan de voorkant en de zijkanten van een huis of ander gebouw. Een veranda is extern, maar kan verschillende soorten leuningen, kolommen en schermen bevatten. Een veranda staat ook bekend als een omhullende veranda.

De Amerikaanse spelling is veranda, de Britse spelling is veranda. Het woord veranda is afgeleid van het Portugese woord varanda, wat lang balkon betekent. We ontwerpen en bouwen alle stijlen carports, van de moderne en eigentijdse veranda's die tegenwoordig zo populair zijn tot de bullnose, federatie en veranda's in oudere stijl die geschikt zijn voor oudere huizen. Veranda en veranda of veranda zijn woorden die soms door elkaar worden gebruikt, maar in feite iets andere betekenissen hebben.

Dus als je geïnteresseerd bent in het bouwen van een nieuwe veranda voor je huis, zorg er dan voor dat je eerst contact opneemt met Outside Concepts. De oorsprong van het woord is eigenlijk Indiaas of Portugees en veranda's zijn al eeuwenlang gebouwd, gebruikt en geliefd. Een arme weduwe en haar drie meisjeskinderen wonen buiten de veranda van iemands huis omdat ze geen eigen huis hebben in het Lahunipada-blok. Of je het nu met of zonder de 'h' aan het einde wilt spellen, een veranda is een geweldige aanvulling op bijna elk huis.

We zullen de definities van veranda en veranda of veranda onderzoeken, waar deze woorden vandaan kwamen en enkele voorbeelden van het gebruik ervan in zinnen.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *