Waar wordt veranda terrasplanken gemaakt?

Veranda composiet terrasplanken van Fiberon behouden zijn schoonheid al tientallen jaren en zijn exclusief verkrijgbaar via The Home Depot, veranda Capped Composite. Veranda Armorguard Composite Decking is gemaakt van gemengd kunststof en hout en verschillende afwerkingen. U kunt een reliëfafwerking, een extra duurzame afwerking of een afwerking kopen die sterk lijkt op de echte houtnerf. Veranda terrasproducten kunnen op dezelfde manier worden opgeslagen als u elk houtproduct zou opslaan, horizontaal van de grond gestapeld.

Omdat houten terrasplanken niet zo dicht zijn als Veranda, verpletteren schroeven die in houten terrasplanken worden gedreven de houtvezel en zelfverzinken. Veranda is geschikt voor zwaar meubilair en regelmatig voetverkeer, dankzij de treksterkte van 262 pond per vierkante inch. Alle Veranda dekplanken worden geleverd met een garantie tegen vlekken en vervaging, evenals een structurele beperkte garantie van 25 jaar. En omdat ze allebei exclusief op Home Depot worden verkocht, is er een kans dat je Trex en Veranda ook hebt gezien.

Veranda Elite, Vintage en HP hebben het extra voordeel van een 25 jaar garantie op structuur, vlek en vervaging. Soms kun je een beschadigd Veranda-bord repareren, maar als een Trex-bord beschadigd is, moet je een nieuw exemplaar kopen en vervangen. Voor residentiële toepassingen moeten Veranda-terrasplanken worden geïnstalleerd op balken met een tussenafstand van 16 in het midden wanneer het dek loodrecht op de steunbalken loopt. Verandaplanken zijn uitgerust met een beschermkap, die de sneeuw, regen en de UV-stralen van de zon buiten het dek houdt.

Om te voorkomen dat water zich ophoopt en het oppervlak van uw dek bevlekt, moet u ervoor zorgen dat de dekplanken voldoende openingen hebben om waterafvoer mogelijk te maken (zie hierboven). Omdat het een kunststof- en houtcomposiet is, is Veranda-composiet beter bestand tegen onbedoelde vlekken dan gewone houten terrasplanken. Veranda Elite, Vintage en HP dekplanken vallen onder de 25 jaar garantie op structuur, vlek en vervaging. Raadpleeg de installatie-instructies voor de veranda voor meer informatie over het installeren van Veranda-producten.

Deze garanties komen echter op een progressieve schaal, dus hoe ouder uw decks, hoe minder dekking u gegarandeerd bent. Hoewel Veranda-producten superieure oppervlakte-integriteit en sterkte bieden, zijn ze niet geschikt voor structurele toepassingen.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *