Hoe veranda te versieren?

Plantenbakken gevuld met struiken vormen een uitstekende border. Door uw terras af te werken met planten, kan uw ruimte uitnodigender en intiemer aanvoelen. In een patio die openstaat voor een grotere tuin, kunnen ze als alternatief voor een hek staan, maar zelfs in een kleine ruimte kunnen ze de heklijn verzachten. Een mooie ontwerpstrategie is om de veranda te zien als een verlengstuk van de woonkamer en deze dienovereenkomstig in te richten.

Voeg bijvoorbeeld comfortabele meubels toe, zoals een buitenbank, enkele fauteuils en een accenttafel of twee. Het kan ook leuk zijn om ook een vloerkleed toe te voegen. Het zou een mooie kleur zijn en het zou het gebied er een stuk gastvrijer en comfortabeler uit laten zien. Accentkussens, lampen, wat gordijnen en een paar ornamenten zouden de look compleet maken.

Je kunt meer ideeën en tonnen inspiratie vinden op thediymommy als je geïnteresseerd bent in dit soort transformatie. Net als in een woonkamer kan het verdubbelen van deurmatten je veranda echt een beetje extra charme geven. Door twee deurmatten in lagen te leggen, kunt u ook spelen met combinaties van textuur, patroon en kleur. Dit voorbeeld is geweldig omdat de zwarte tekst overeenkomt met het patroon van het ondertapijt, maar de ruwe palmyra contrasteert goed met het laagpolige materiaal eronder.

Als zwart niet de juiste kleur voor je lijkt, probeer dan dit idee met kleuren die beter werken voor je decor. Dit zou er ook geweldig uitzien met een roestige rode of diepgroene contrasterende deurmat. Je zou zelfs seizoen na seizoen de harten kunnen ruilen voor relevante decoraties zoals kleine pompoenen in de herfst, sneeuwvlokken in de winter en kleine kuikens of eieren in de lente voordat de plant weer bloeit. Door comfortabele items toe te voegen, verandert uw veranda van een decoratieve ruimte in een functionele ruimte waar mensen tijd in willen doorbrengen.

Het versieren van kaal gebladerte in de koele maanden is een geweldige manier om geliefde planten in de buurt te houden, maar zorg er toch voor dat je veranda er schattig en uitnodigend uitziet. In de winter kun je nog steeds items zoals dennen- of groenblijvende takken of droge takken van andere bomen erin gooien en kleine versieringen toevoegen, zoals de harten die eerder zijn gezien. Als je minder een mix and match persoon bent en meer een match- en wedstrijddecorateur bent, kan dit bord het ticket voor jou zijn. Zelfs met al het decor is er nog steeds ruimte om items zoals tuinlaarzen of handschoenen te laten vallen als je geen modderige puinhoop van binnen wilt volgen.

Een ander idee en een idee dat ook praktisch is, is om kruiden op de veranda te kweken en er decoraties van te maken voor dit mooie gebied. Het is gemaakt van teruggewonnen pallethout en het is een van de vele verschillende soorten decoraties die u kunt maken voor uw veranda, terras, terras of andere buitenruimtes in het algemeen. Als je je nog steeds een beetje overweldigd voelt door het idee om opnieuw in te richten, onthoud dan deze drie tips. Of je nu net bent verhuisd naar een nieuw huis, of je kijkt naar het verfrissen van de stijl van je oude inrichting, opnieuw inrichten kan erg leuk zijn, maar is soms een enorme onderneming.

Het zwart-wit maakt het gemakkelijk om te combineren met decorartikelen die je waarschijnlijk al op je veranda of rond je huis hebt staan. Het decoreren van je voordeur is een geweldige manier om ook de buitenkant met de binnenkant te verbinden, dus zoek naar dingen binnenshuis die je in de krans zou kunnen opnemen. Het vergroten van de aantrekkingskracht van stoepranden is goed voor de waarde van uw huis, waardoor opknappen de investering van tijd en geld waard is.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *