Wat is het verschil tussen een dek en een veranda?

Ze zijn iets verhoogd en kunnen van elk materiaal worden gemaakt, meestal hetzelfde materiaal als uw huis. De belangrijkste variabele hier is dat een veranda bedekt moet worden. Een deck is een geweldige plek om een uitzicht te bekijken. Ze zijn voornamelijk ontworpen van hout of een alternatief houtcomposiet zoals Trex.

Een veranda heeft een dak en is vaak gedeeltelijk omheind. Het strekt zich uit langs de buitenkant van het huis en soms langs de zijkanten. Daarentegen kan een veranda bedekt zijn, maar de zijkanten zijn open en hebben meestal alleen een reling. Eigenlijk zeggen velen dat een omhullende veranda echt een veranda is.

Er is echter één belangrijk verschil tussen veranda en veranda. Een veranda is een overdekt gedeelte dat aan de voor- of achterkant van het huis is bevestigd en zich uitstrekt tot aan de matrijs. Aan de voorkant van de hoofdstructuur is een veranda bevestigd. Het dient als uitbreiding van de ingang.

Nu is het tijd voor ons om 'veranda' te definiëren. veranda's (ook bekend als veranda's) staan voor allerlei overdekte platforms rondom het huis. In feite spelen ze de rol van een balkon op de begane grond, rondom het huis en geven ze toegang tot zowel de ingang als de achterdeur van het huis. Hoewel het meestal open is, kan een veranda een relinghek hebben.

Deze vergelijking lijkt ook erg op elkaar. Een veranda is Portugees voor veranda. Het is een overdekte openluchtgalerij of veranda. Een veranda is vaak gedeeltelijk omsloten door een reling en strekt zich vaak uit over de voor- en zijkanten van de structuur.

Een veranda rondom is echt een veranda. Een dek is een platform met houten frame dat gewoonlijk rechtstreeks aan uw huis wordt bevestigd. Een patio is meestal een cementplaat in de achtertuin recht tegen het huis. Een veranda is meestal een overdekt dek met schermen voor muren.

Een overdekt dak (of soms een harde afdekking genoemd) is een schaduwbedekking voor een dek of betonnen terras en wordt gewoonlijk gemaakt van dezelfde dakbedekkingsmaterialen als het huis. En ten slotte is een serre vergelijkbaar met een veranda, behalve gemaakt van zoveel mogelijk glas. Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, het is geweldig om van het buitenleven te genieten, ook al is het alleen vanaf je balkon, veranda, veranda, terras of terras. Voordat u een deck installeert, moet u metingen laten uitvoeren om te bepalen hoeveel ruimte u in de eerste plaats beschikbaar hebt om mee te werken.

We hebben allemaal een duidelijk idee van wat een balkon is, maar het daadwerkelijke beeld en ontwerp kunnen van geval tot geval verschillen. Terwijl een patio, balkon, dek, veranda en veranda enkele gemeenschappelijke kenmerken delen, verschillen hun ontwerpen en kenmerken enorm van elkaar. Eigenlijk zijn er tussen veranda's, dekken, patio's, balkons en veranda's grote verschillen en subtiele verschillen. Vrijstaande dekken kunnen een beetje weg van het huis, in de tuin of in de buurt van een zwembad worden geplaatst, om een plekje voor privacy te bieden, of een woning te midden van de natuur.

Een specifiek type dek is het zogenaamde 'dakdek', dat eigenlijk staat voor dekconstructies bovenop een dak. Vanwege het gebruikte materiaal zijn dekken vrij duur om te bouwen in vergelijking met patio's die goedkoper materiaal kunnen vereisen, hoewel beide enige hoeveelheid onderhoud vereisen vanwege potentieel voor schimmel en meeldauw voor degenen die in een nat klimaat leven. Of u nu een terras, terras, veranda of iets anders aan uw huis wilt toevoegen, het helpt om het verschil tussen deze opties te kennen voordat u officieel betaalt om iets te laten doen. Het is een dek als het is gebouwd van hout of composiet terrasplanken en zit iets verhoogd op een of andere vorm van fundering.

Laten we eens kijken naar het verschil tussen een veranda, balkon, veranda en patio en enkele van uw grootste verwarring over deze buitenstructuren ophelderen. Deze buitenstructuren, hoewel ze deel uitmaken van het huis, zijn meestal bevestigd of losgemaakt aan de hoofdstructuur, bedekt of onbedekt, in de vorm van een veranda, terras, balkon, veranda en dek. Naast het verkrijgen van een deck dat de perfecte maat heeft voor uw persoonlijke ruimte, moet u ook beslissen over de vorm, stijl en kleur van het deck. Er is weinig verschil tussen de termen veranda en veranda, daarom worden ze vaak door elkaar gebruikt.

.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *