Waar is het veranda-restaurant?

Reserveringen open voor Daniel Boulud's Le Pavillon, Manresa bij Intersect by Lexus, en meer restaurantnieuws. George Mendes, de chef-kok die menu's in Aldea en Lupolo verlevendigde met Portugese smaken, staat weer aan het fornuis. Hij sloot Lupolo meer dan drie jaar geleden en Aldea iets meer dan een jaar geleden na een run van 10 jaar, omdat hij vond dat hij een pauze nodig had. Nu wordt hij de chef-kok en partner in dit nieuwe SoHo-restaurant.

Hij zal het runnen met David Rabin, een gastvrijheidsveteraan die ook partner is in de Lambs Club, de nieuwe Sona en anderen. veranda bevindt zich in het nieuwe ModernHaus hotel, een pand dat de James was, en is volledig opnieuw geconfigureerd. De belangrijkste eetkamer van Veranda bevindt zich boven de straat en is ontworpen in kasmode met een intrekbaar plafond. Het wordt omgeven door zitplaatsen buiten op een bovenste terras en een tuin met meerdere niveaus.

Het menu van Mendes is globaal maar licht bezaaid met Portugese accenten. Denk aan flor de sal (fleur de sel) en olijfolie voor het zuurdesembrood, zoutkabeljauwkroketten, Goan-curry voor garnalen en een piri piri marinade gebruikt op gegrilde kip. Kippenrijst is zijn kijk op paella. Hij levert ook seizoensgebondenheid met al het groene spul waar je op dit moment naar hongert.

Een aantal producten, waaronder het zuurdesembrood, worden verkocht om mee naar huis te nemen. Veranda is verankerd door een met glas omsloten eetkamer en beschikt over een intieme, luxe lounge met een eigen terras, verschillende buitenruimtes op verschillende hoogtes en een speciale locatie voor privédiners en evenementen. Veranda brengt het buitenleven naar binnen en binnen naar buiten door de gevouwen glazen lambrisering deuren te openen naar de buitenveranda voor meer dan 100 personen. Veranda is een verzameling binnen- en buitenruimtes die zijn ontworpen om te dineren, te drinken, te socializen en te vieren.

Veranda is een samenwerking tussen de veelgeprezen chef-kok George Mendes, restauranthouder David Rabin, en catering- en evenementengroep Abigail Kirsch. Geniet van het uitstekende eten, verfrissende drankjes of een speciale koffie op de veranda, of het nu in de zon is of onder een terracotta paraplu, te midden van een waterval en tuinlandschap. Of het nu gaat om een familiemaaltijd, een romantisch diner, een avondje uit met vrienden of gewoon drankjes en hapjes, Veranda heeft het allemaal en is blij om de gemeenschap van dienst te zijn. De oprichters van Veranda Spiros en Elias Katsithis combineren hun vaardigheden en 25 jaar restaurantervaring om Bayside een nieuwe eetervaring te bieden die past bij een breed scala aan smaken en de sfeer en opwinding van Manhattan biedt zonder de drukte, drukte en kosten.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *