Veranda hoe te spellen?

Een veranda is extern, maar kan verschillende soorten leuningen, kolommen en schermen bevatten. Een veranda staat ook bekend als een omhullende veranda. Een veranda is een overdekte ruimte die is bevestigd aan de voorkant en de zijkanten van een huis of ander gebouw. De Amerikaanse spelling is veranda, de Britse spelling is veranda.

Het woord veranda is afgeleid van het Portugese woord varanda, wat lang balkon betekent. Een overdekt platform langs de buitenkant van een huis, gelijk aan de begane grond. Een veranda of veranda is een overdekte openluchtgalerij of veranda, bevestigd aan de buitenkant van een gebouw. Een veranda is vaak gedeeltelijk omsloten door een reling en strekt zich vaak uit over de voor- en zijkanten van de structuur.

Veranda m (bepaald enkelvoud verandaen, onbepaald meervoud verandaer of verandaar, definitief meervoud verandaeen of verandaaan). Spaanse koloniale architectuur (evenals de revivalistische versie in Mission-stijl die begin 1900 populair werd in het westen van de Verenigde Staten) bevat gewoonlijk veranda's, zowel aan de buitenkant van gebouwen als, in het geval van gebouwen met binnenplaatsen, langs de binnenmuren van binnenplaatsen. Hoewel de formulierveranda correct en heel gebruikelijk is, geven sommige autoriteiten de voorkeur aan de versie zonder een h (de Concise Oxford English Dictionary geeft de h-versie als variant en The Guardian Style Guide zegt veranda niet veranda). De Queenslander is een stijl van woningbouw in Queensland, Australië, die is aangepast aan subtropische klimaten en gedeeltelijk wordt gekenmerkt door zijn grote veranda's, die soms het hele huis omringen.

Het Portugese woord varanda kwam in de lokale taal terecht als veranda, vooral in Malayalam en Marathi. Deze voorbeeldzinnen worden automatisch geselecteerd uit verschillende online nieuwsbronnen om het huidige gebruik van het woord 'veranda' weer te geven. We zullen de definities van veranda en veranda of veranda onderzoeken, waar deze woorden vandaan kwamen en enkele voorbeelden van het gebruik ervan in zinnen. Veranda en veranda of veranda zijn woorden die soms door elkaar worden gebruikt, maar in feite iets andere betekenissen hebben.

In feite werden de meeste huizen gebouwd in het zuiden van de Verenigde Staten vóór de komst van airconditioning gebouwd met een overdekte veranda of veranda. In de traditionele architectuur van Konkan wordt de veranda Otti genoemd, een halfopen ruimte met lage zitplaatsen bedekt met een permanent dak. Op een avond in de maand april stond een slank meisje met rechte rug op de veranda van een bungalow in Meerut. In sommige gevallen werden huizen gebouwd waarbij elke kamer uitkwam op een veranda op de binnenplaats, in plaats van binnengangen of directe verbindingen met andere kamers.

Tot laat in de nacht bleven ze hangen op de veranda, en hij stond op het punt alles aan haar te bekennen. Bakkavor"s Bourne Prepared Produce personeel, waaronder Jane Spurden en Elias Hernandez (foto) ging vrijdag naar The Cedars Care Home met penselen en blikken verf en blies de veranda nieuw leven in die er versleten uitzag. In Zuid-India zijn veranda's in verandastijl echter heel gebruikelijk, vooral in staten als Kerala en Konkan. Ze stond getroost op en trok de wieg van de baby de veranda in, ging zitten bij haar borduurwerk.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *