Hoe ziet een veranda eruit?

Een veranda heeft een dak en is vaak gedeeltelijk omheind. Het strekt zich uit langs de buitenkant van het huis en soms langs de zijkanten. Daarentegen kan een veranda bedekt zijn, maar de zijkanten zijn open en hebben meestal alleen een reling. Eigenlijk zeggen velen dat een veranda rond een veranda is.

Een veranda is Portugees voor veranda. Het is een overdekte openluchtgalerij of veranda. Een veranda is vaak gedeeltelijk omsloten door een reling en strekt zich vaak uit over de voor- en zijkanten van de structuur. Een veranda rondom is echt een veranda.

Een veranda is een overdekte, openluchtveranda, vaak met een reling die zich over de lengte uitstrekt. Het is meestal bevestigd aan een groter woongebouw en wikkelt zich langs meerdere muren. Een veranda is een overdekte openluchtgalerij of veranda. Daarnaast heeft een veranda meestal een hek of reling.

In het Portugees betekent het woord veranda een lang balkon. Een veranda kan zowel open als afgesloten zijn. Een veranda is een overdekte, openluchtveranda die meestal aan de buitenkant van een woongebouw is bevestigd. veranda's zijn behoorlijk populair op plaatsen waar het het hele jaar door warm weer is.

Omdat het een grote veranda rondom het huis vertegenwoordigt, kan een veranda worden gebruikt voor allerlei buitenactiviteiten. Voor Amerikanen is het enerzijds een lange veranda die items opslaat; maar in India aan de andere kant is het een van de belangrijkste delen van het huis, waar gastheren hun gasten ontvangen. Deze buitenstructuren, hoewel ze deel uitmaken van het huis, zijn meestal bevestigd of losgemaakt aan de hoofdstructuur, bedekt of onbedekt, in de vorm van een veranda, terras, balkon, veranda en dek. De meesten van ons zouden denken dat ze allemaal hetzelfde en niet te onderscheiden zijn.

Ja, het is waar, maar slechts tot op zekere hoogte. Laten we eens kijken naar de precieze verschillen tussen deze termen om uw ontwerpkennis te verbreden, dus als we de volgende keer dat we een patio zien, noemen we het een patio en geen veranda. Een typische veranda van een standaard balkon is een klein gedeelte buiten uw kamer waar u naar buiten kunt gaan voor wat lucht en zonneschijn. Het heeft meestal een tafel en enkele stoelen.

Over het algemeen zou het kleine gebied ongeveer 45 vierkante meter zijn en wordt het blootgesteld aan open lucht. Sommige hebben misschien een luifel, en sommige hebben er misschien geen. Lees verder om meer te weten te komen over wat een veranda van een cruiseschip is en of een hut met veranda de prijs waard is. Het woord is populair voor namen van restaurants; hotels; huisdieren; als babynaam voor meisjes; lijnen tuinmeubilair en accessoires, mode; een band genaamd de Veranda's, een zanger genaamd Veranda; en is de naam van een huis-, lifestyle- en tuinmagazine.

Net als het dek, de veranda en de veranda zijn terras en balkon ook twee extreem verschillende buitenstructuren. Een lanai lijkt ongelooflijk veel op een veranda, behalve dat het zijn wortels vindt in Hawaï in plaats van de U. Sunset veranda's stellen je in staat om te zonnebaden in de vroege zonsopgang en het spectaculaire uitzicht op de glorieuze zonsondergang te bewonderen. Sommige passagiers laten zelfs's nachts hun deuren open naar de veranda, zodat ze de zeelucht kunnen ruiken en kunnen genieten van de helende geur van de natuur.

De veranda is bedekt met een dak en is open lucht, wat betekent dat er geen schermen of ramen zijn die het buitenleven bedekken. De veranda werd populair in de 19e eeuw, toen architecturale bewegingen en trends in landschapsontwerp in heel Amerika en het VK probeerden het belang van het creëren van een prachtige buitenruimte te benadrukken. Op cruiseschepen zijn verandakamers die met overdekte privébalkons, vaak met een kleine eetset buiten. In Amerika gebruiken mensen een veranda om spullen op te slaan, terwijl het in landen als India een belangrijke rol speelt als een plek waar je je gasten ontvangt.

Je zou zeker je kostbare momenten nodig hebben waarop je samen kunt knuffelen, praten en quality time kunt doorbrengen in de privacy van je veranda. De zonsondergangveranda is ook uitstekend geschikt voor mensen die het adembenemende uitzicht op deze gebeurtenissen door hun lenzen willen vastleggen.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *