Wat is een voorbeeld van veranda?

De definitie van een veranda is een balkon of veranda met een dak dat langs de buitenkant van een gebouw wordt bevestigd. Een voorbeeld van een veranda is een grote veranda rondom. Het woord veranda is waarschijnlijk afgeleid van het Portugese woord varanda, wat lang balkon of terras betekent. Deze architecturale structuur strekt zich uit langs de buitenkant van een gebouw en heeft een dak en opent zich meestal naar buiten.

Een veranda is een veelvoorkomend kenmerk bij huizen in een strandresort of in andere warme klimaten. Ze bieden schaduw, maar laten je toch buiten zitten en genieten van het landschap. Misschien heb je in de zomer een feestje op je veranda. Een veranda of veranda is een overdekte openluchtgalerij of veranda, bevestigd aan de buitenkant van een gebouw.

Een veranda is vaak gedeeltelijk omsloten door een reling en strekt zich vaak uit over de voor- en zijkanten van de structuur. Het woord veranda wordt meestal gebruikt voor een balkon of een veranda met leuningen langs drie zijden. Deze bevinden zich meestal boven een ingang op de eerste verdieping. Er moet een duidelijke scheiding zijn tussen de twee structuren - een muur of een kleine tuin - maar ze kunnen één stuk eigendom zijn als er een gedeelde muur is.

Een veranda kan elke lengte hebben tot enkele honderden meters, maar strekt zich over het algemeen niet helemaal uit rond een gebouw. Er waren 30 gasten, drie tafels van 10 op de veranda met uitzicht op de Bel-Air Country Club op een warme nacht van 85 graden, weet je, het was te perfect. Ik was op de veranda toen de hele buurt links en rechts schudde, de haven van Beiroet is totaal verwoest.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *