Waar worden verandaboten gemaakt?

Veranda Luxury Ponton Boats worden vervaardigd door veranda Marine, gevestigd in Hot Springs, Arkansas. Ze staan bekend om hun in elkaar grijpende deksysteem dat zorgt voor een solide, stabielere basis. Veranda Luxury Pontons zijn gebouwd om een leven lang mee te gaan. Elk model is voorzien van een volledig aluminium, volledig gelast in elkaar grijpend deksysteem, waardoor het de meest duurzame rompconstructie in de industrie is.

Elk Veranda-ponton is NMMA-gecertificeerd en voldoet aan of overtreft strenge kwaliteits- en veiligheidsnormen van de U.S. Coast Guard en de American Boat %26 Yacht Council. Aluma-Weld heeft nu patenten voor een systeem van in elkaar grijpende aluminium planken die de dekken vormen van Veranda pontonboten. De dekken worden vervolgens aan de pontons onder de boot gelast.

Niet alle pontonboten zijn hetzelfde en Veranda Luxury Pontoons is daarop geen uitzondering. Veranda onderscheidt zich van de concurrentie die het duidelijkst wordt gemaakt door, onder andere, het gepatenteerde volledig aluminium volledig gelaste in elkaar grijpende deksysteem. U kunt deze tool gebruiken om uw cookie-instellingen te wijzigen. Anders gaan we ervan uit dat het goed is om door te gaan.

Rodney Herndon, Rory's vader en de chief executive officer van het bedrijf, zei dat Arkansas een lange geschiedenis heeft in de bootproductie. De buren van Veranda zijn onder meer Arkansas Midland Railroad, een vrachtwagenrijschool uit Midden-Amerika en Jay Bird Manufacturing, een fabriek voor houtproducten. We varen in het Pittsburgh, PA-gebied op de Monongahela, Allegheny en Ohio Rivers en ook in Deep Creek Lake, MD. Voldoende zitplaatsen en ruimte voor mensen om te liggen terwijl ze toch de mogelijkheid hebben om op de achterkant van de boot te vissen.

Veranda en een zusterbedrijf, Xpress Boats, zijn het nageslacht van Aluma-Weld, opgericht in 1966 door Kermit Bryant, een marinepiloot tijdens de Tweede Wereldoorlog. Met de kracht en veiligheid van het gepatenteerde deksysteem gecombineerd met de ultieme styling en luxe, hoeven eigenaren van Veranda Luxury Pontoons nooit te kiezen tussen opwindende prestaties en rustgevende ontspanning. We houden absoluut van deze boot vanwege de soepele rit, het feit dat hij het volledig aluminium dek en de houtvrije constructie heeft. Het was vanaf dit profetische begin Xpress Boats, zusterbedrijf van Veranda, verdedigde en vestigde de eerste serie van de „Originele volledig gelaste bootproductieprocessen.

Veranda Luxury Pontoons maakt uw dromen werkelijkheid door middel van luxe stijl en de beste functies in zijn klasse tegen een concurrerende prijs. Ze waren heel gemakkelijk in de omgang en brachten de boot over van hun Osage Beach-winkel om me de reis te besparen.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *