Wanneer sluit de veranda?

Algemene uren · Maandag 10.00 - 21.00 uur · Dinsdag 10.00 - 21.00 uur · Woensdag 10.00 - 21.00 uur · Donderdag 10.00 - 21.00 uur · Vrijdag 10.00 - 21.00 uur · Zaterdag 10.00 - 21.00 uur · Zondag 11.00-19.00 uur. Het werk ter plaatse werd stopgezet voor de wintermaanden, maar de bemanningen keren eind februari en begin maart terug naar het werkterrein. Dit is de eerste keer dat MaineDot een SPMT gebruikt. Welkom en bedankt voor je steun.

Uw ondersteuning is nog belangrijker in snel veranderende tijden, wanneer communicatie van het grootste belang is. Hoewel we er hard aan werken om u op de hoogte te houden van de Midcoast-gemeenschap, hoe burgers ermee omgaan en gedijen, hebben we ook uw hulp nodig. Ice at the veranda is de perfecte aanvulling op een dagje winkelen of uit eten gaan en staat open voor gasten van alle leeftijden en niveaus. Schaatsen in maten variërend van peuter 9 tot volwassen 14, evenals dubbele lopers voor kinderen jonger dan vier jaar, zijn beschikbaar.

De ijsbaan is ook volledig ADA-conform. Verankerd door een met glas omsloten eetkamer, de veranda beschikt over een intieme, luxe lounge met een eigen terras, verschillende buitenruimtes op verschillende hoogtes en een speciale locatie voor privédiners en evenementen. De Veranda is de perfecte locatie voor livemuziek in de avond en biedt cocktails en wijnen van topwijnboeren. PORTLAND Het Maine Department of Transportation sluit de I-295 boven Veranda Street, in Portland, in het vierde weekend van april om tegemoet te komen aan de vervanging van een verouderende interstatelijke brug.

The Veranda, een traditie van Fort Myers sinds 1978, wordt consequent geëerd als een van de meest bekroonde restaurants in de omgeving. Veranda is een verzameling binnen- en buitenruimtes die zijn ontworpen om te dineren, te drinken, te socializen en te vieren. Het wereldwijd geïnspireerde menu van de Veranda bevat kleine borden en hapjes, salades, hoofdvoorgerechten en desserts. Reserveringen gaan eind oktober open; gasten kunnen het woord ICE sms"en naar 484848 om op de hoogte te blijven van de laatste informatie, en als eerste te weten wanneer tickets in de uitverkoop gaan, of de website van The Veranda bekijken.

Voor de schaatsers die wat meer zelfvertrouwen op het ijs willen krijgen, biedt Ice at the Veranda ook schaatslessen aan. De Veranda is de perfecte locatie voor lichte jazz en live optredens in de avond en biedt een selectie wijnen per glas van topwijnboeren. Concord's belangrijkste lifestyle-centrum, The Veranda, is verheugd de terugkeer van Ice at The Veranda aan te kondigen, een gezinsvriendelijke seizoensijsbaaninstallatie. The Veranda, genesteld in het hart van het historische centrum van Fort Myers, neemt u mee van de drukte van %26 van het dagelijks leven naar een vervlogen tijdperk van vooroorlogse charme.

Veranda is een samenwerking tussen de veelgeprezen chef-kok George Mendes, restauranthouder David Rabin, en catering- en evenementengroep Abigail Kirsch.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *