Wat maakt een veranda of veranda?

Veranda Vs veranda Een veranda is een overdekt gedeelte dat aan de voor- of achterkant van het huis is bevestigd en zich uitstrekt tot aan de matrijs. Aan de voorkant van de hoofdstructuur is een veranda bevestigd. Het dient als uitbreiding van de ingang. Daarnaast heeft een veranda meestal een hek of reling.

Een veranda is een openluchtveranda met een dak en is bevestigd aan de buitenkant van de begane grond van het huis. Het is vaak gedeeltelijk omsloten door en loopt soms over de voorkant van het huis en de zijkanten. veranda's zijn ontstaan in Australië in de jaren 1850 voordat ze hun weg baanden naar Victoriaans Engeland, de zuidelijke VS en plaatsen met warme klimaten. Een veranda is Portugees voor veranda.

Het is een overdekte openluchtgalerij of veranda. Een veranda is vaak gedeeltelijk omsloten door een reling en strekt zich vaak uit over de voor- en zijkanten van de structuur. Een veranda rondom is echt een veranda. Ik begin met deze vergelijking omdat er heel weinig verschil is tussen de twee.

Het enige verschil is dat een veranda een veranda is die langs 2 of meer zijden van een structuur loopt (meestal een huis). Het zou niet verkeerd zijn om een veranda een veranda te noemen; het verwijst alleen naar een 2+ zijdige veranda als veranda maakt het duidelijker dat de veranda zich rond het huis wikkelt. Een veranda is een overdekte veranda in de open lucht, vaak met een reling die zich over de lengte uitstrekt. Het is meestal bevestigd aan een groter woongebouw en wikkelt zich langs meerdere muren.

Een veranda is een overdekte openluchtgalerij of veranda. Omdat het een grote veranda rondom het huis vertegenwoordigt, kan een veranda worden gebruikt voor allerlei buitenactiviteiten. Voor Amerikanen is het enerzijds een lange veranda die items opslaat; maar in India aan de andere kant is het een van de belangrijkste delen van het huis, waar gastheren hun gasten ontvangen. Een veranda kan een grote veranda zijn, meestal gebruikt voor entertainment of als galerijkamer.

Veranda's zijn overdekt en wikkelen zich vaak rond de voorkant van een huis en kunnen zich zelfs langs de zijkanten uitstrekken. Veranda's kunnen ook vaak een reling bevatten. Een veranda of veranda is een overdekte openluchtgalerij of veranda, bevestigd aan de buitenkant van een gebouw. Een veranda wordt vaak gedeeltelijk omsloten door een reling en strekt zich vaak uit over de voor- en zijkanten van de structuur, Hoewel de vormveranda correct en heel gebruikelijk is, sommige autoriteiten geven de voorkeur aan de versie zonder een (de Concise Oxford English Dictionary geeft de versie als een variant en The Guardian Style) Gids zegt).

In wezen is een veranda een soort veranda die zich uitstrekt langs een hele kant van het gebouw. Sommige veranda's kunnen zelfs om de hoek gaan en omvatten verschillende kanten. Een alternatieve naam voor deze uitbreiding is een omhullende veranda. Net als andere veranda's bevindt het zich op vloerniveau en onder het dak geplaatst.

Wanneer gescreend, kan een veranda een volledige uitbreiding van een huis worden. Een veranda (van Oud-Franse porche, van Latin porticus, van porta) is een kamer of galerij gelegen voor een ingang van een gebouw. Zelfs als een veranda traditioneel toegang heeft tot de voordeur, zien Amerikaanse huizen het als een integraal onderdeel van het huis, waardoor vuil niet naar binnen gaat. Ken je het verschil tussen een veranda en lanai? Wat dacht je van een terras en een veranda? Deze kunnen allemaal gemakkelijk met elkaar worden verward, omdat ze allemaal (meestal) terrasmeubilair of buitenaccessoires van een soort bevatten.

Hoewel veel verschillende namen vaak als synoniemen worden gebruikt, kan het begrijpen van het verschil tussen veranda-, patio-, veranda- of lanai-behuizingen helpen bepalen welke de perfecte match is voor het basispunt binnenshuis. Eigenlijk zijn er tussen veranda's, dekken, patio's, balkons en veranda's grote verschillen en subtiele verschillen. Zuidwestelijke regio's gebruiken daarentegen veranda's om schaduw te bieden voor zowel de ingang als de hele zuidelijke muur. Veranda's in het noordoosten van Noord-Amerika zijn bijvoorbeeld vaak klein, open en op hetzelfde niveau geplaatst als de begane grond van het huis.

In tegenstelling tot veranda's zien dekken eruit als extra houten platforms, opzettelijk gemaakt om verbinding te maken met het gebouw. In tegenstelling tot een overdekte veranda, kan een patio een open ruimte zijn of zelfs bedekt zijn met wijnstokken om bescherming te bieden tegen de zomerzon. Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, het is geweldig om van het buitenleven te genieten, ook al is het alleen vanaf je balkon, veranda, veranda, terras of terras. Meer specifiek is een lanai een term die het meest wordt gebruikt in Hawaï (wat waarschijnlijk verklaart waarom je er nog nooit van hebt gehoord) om een specifiek type veranda te beschrijven.

Een veranda strekt zich uit van de hoofdstructuur en is een overdekte schuilplaats die is bevestigd aan de voorkant van de ingang van een huis of gebouw. Een portiek is een veranda die leidt naar de ingang van een gebouw, of uitgebreid als colonnade, met een dakconstructie over een loopbrug, ondersteund door kolommen of omsloten door muren. .

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *