Hoe noemen ze veranda in amerika?

Een veranda staat ook bekend als een omhullende veranda. De Amerikaanse spelling is veranda, de Britse spelling is veranda. Het woord veranda is afgeleid van het Portugese woord varanda, wat lang balkon betekent. Sommige samengestelde woorden (zoals snelle doorvoer van de bus, hondenfluit of identiteitsdiefstal) verschijnen niet in de vervolgkeuzelijst wanneer u ze typt in de zoekbalk.

Voor de beste resultaten met samengestelde woorden plaatst u een aanhalingsteken voor het samengestelde woord in het zoekvenster. Het Usage Panel is een groep van bijna 200 prominente geleerden, creatieve schrijvers, journalisten, diplomaten en anderen in beroepen die taalbeheersing vereisen. Jaarlijkse enquêtes hebben de aanvaardbaarheid van bepaalde toepassingen en grammaticale constructies gemeten. De nieuwe American Heritage Dictionary-app is nu beschikbaar voor iOS en Android.

De artikelen in onze blog onderzoeken nieuwe woorden, herziene definities, interessante afbeeldingen uit de vijfde editie, discussies over gebruik en meer. De Indo-Europese bijlage omvat bijna de helft van de Indo-Europese wortels die hun stempel hebben gedrukt op Engelse woorden. Een completere behandeling van Indo-Europese wortels en de Engelse woorden die daaruit zijn afgeleid, is beschikbaar in ons Dictionary of Indo-European Roots. The American Heritage Dictionary, 5e editie The American Heritage Dictionary of Idioms The American Heritage Roget's Thesaurus The American Heritage Children's Dictionary.

Een balkon is een platform aan de buitenkant van een gebouw, omsloten door muren of balustrades, en ondersteund door kolommen of consolebeugels. Het platform projecteert vanaf de muur van een gebouw, meestal boven de begane grond. Balkons zijn doorgaans klein en worden niet gebruikt als sociale ruimtes of voor amusementsdoeleinden. Een veranda is Portugees voor veranda.

Het is een overdekte openluchtgalerij of veranda. Een veranda is vaak gedeeltelijk omsloten door een reling en strekt zich vaak uit over de voor- en zijkanten van de structuur. Een veranda rondom is echt een veranda. Je weet waarschijnlijk al wat een patio is, maar laten we voor vergelijkingsdoeleinden samenvatten.

Een patio is een verharde buitenruimte grenzend aan een huis. Een van de belangrijkste verschillen die u zult vinden tussen patio's, veranda's, lanais en veranda's is waar ze zich bevinden ten opzichte van uw huis. Overdekte veranda's wikkelen zich meestal rond de voorkant van een huis en kunnen zich zelfs langs de zijkanten uitstrekken. Een veranda, in tegenstelling tot een lanai, is een uitdrukking die veel wordt gebruikt in het zuiden.

Veranda's zijn, in tegenstelling tot hoge balkons, verlengstukken op de begane grond. Ze bieden een ruimte waar mensen naar buiten kunnen lopen terwijl ze toch beschermd zijn tegen de elementen. Deze term heeft twee vormen, 'veranda' is ook correct, hoewel veranda zonder 'h' meestal de voorkeur heeft. Je vindt meer veranda's bij warm weer of kustlocaties, zoals SoCal of Florida, waar het hele jaar door van het buitenleven kan worden genoten, en je zult er veel minder vinden op koudere plaatsen zoals Minnesota of New York.

Ook moeten gasten er rekening mee houden dat de veranda niet wordt beschermd door bouwvoorschriften, dus wees voorzichtig wanneer u op meubels staat terwijl u onder invloed van alcohol of drugs staat. Een veranda is meestal gedeeltelijk bedekt met een reling en strekt zich uit over de voor- en zijkanten van een structuur. Een veranda is een lange veranda die zich rond een huis wikkelt en toegang heeft tot zowel de voor- als achteringangen. Een lanai lijkt ongelooflijk veel op een veranda, behalve dat hij zijn wortels vindt in Hawaï in plaats van de U.

Een veranda is een openluchtveranda met een dak en is bevestigd aan de buitenkant van de begane grond van het huis. Veranda's zijn overdekt en wikkelen zich vaak rond de voorkant van een huis en kunnen zich zelfs langs de zijkanten uitstrekken. Voordat ze de mainstream bereikten, waren veranda's te vinden aan de buitenkant van Spaanse koloniale huizen in het Amerikaanse zuidwesten en in vroege koloniale huizen in Afrika. De veranda werd populair in de 19e eeuw, toen architecturale bewegingen en trends in landschapsontwerp in heel Amerika en het VK probeerden het belang te benadrukken van het creëren van een prachtige buitenruimte.

Veranda's zijn ontstaan in Australië in de jaren 1850 voordat ze hun weg baanden naar Victoriaans Engeland, de zuidelijke VS en plaatsen met warme klimaten. Een veranda, ook wel bekend als een veranda, is een overdekte openluchtgalerij of veranda verbonden met de buitenkant van een structuur. Laten we eens kijken wat een veranda is, zijn geschiedenis, wat het uniek maakt en hoeveel het je zou kunnen kosten om je eigen veranda te bouwen. Veel van deze stijlen stonden bekend om hun verfraaide details, en de veranda past perfect in de bloeiende gevel.

.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *