Is een veranda een balkon?

Balkon versus veranda Zoals hierboven vermeld, is een veranda een overdekte structuur op de begane grond van het huis. Het is meestal bevestigd aan twee of meer zijden van het hoofdgebouw. Aan de andere kant is een balkon een verhoogd platform dat is aangebracht op een bepaalde kamer op de bovenverdieping van het gebouw. Een veranda is een structuur die op de begane grond aan het huis is bevestigd.

Het kan aan twee of meer zijden van het gebouw worden bevestigd. Daarentegen is een balkon bevestigd aan het huis of gebouw op een bovenverdieping en heeft geen toegang tot de grond. Een veranda, of veranda, is een heel andere structuur dan een balkon. In hun eenvoudigste vorm zijn veranda's overdekt, openluchtgalerijen of portieken.

In plaats van uit te breiden vanuit een raam, worden ze net buiten de hoofdingang of de achteringang van een huis gebouwd. Een balkon is een open platform verbonden met de zijkant van een gebouw, altijd op de tweede verdieping of hoger. Ze worden nooit op maaiveldhoogte geïnstalleerd. Balkons hebben veel doelen wanneer ze worden geïnstalleerd, zoals het creëren van een open ruimte waarmee de eigenaar kan genieten van een schilderachtig uitzicht en kan ontspannen.

Een veranda, of veranda, is een platform op de begane grond dat is verbonden met een huis dat overdekt is. Het creëert een goed geventileerde ruimte die wordt beschermd tegen het directe licht en de hitte van de zon om te profiteren van ruimte die normaal gesproken niet bruikbaar is in gebieden met intens hete maanden. Nu is het tijd voor ons om 'veranda' te definiëren. Veranda's (ook bekend als veranda's) staan voor allerlei overdekte platforms rondom het huis.

In feite spelen ze de rol van een balkon op de begane grond, rondom het huis en geven ze toegang tot zowel de ingang als de achterdeur van het huis. Hoewel het meestal open is, kan een veranda een relinghek hebben. Veranda's zijn platforms die altijd op de begane grond worden gebouwd en verbonden zijn met het aangrenzende gebouw. Afhankelijk van de inrichting en stijl van uw huis, uw budget en uw doelen, kunnen al deze soorten veranda worden geïmplementeerd.

Als u altijd al een uitgebreide, semi-outdoor privéruimte heeft gewild om uw gasten te verwelkomen en te ontspannen, dan is een veranda iets voor u. Een veranda met een gebogen dak heeft een onderscheidende uitstraling en valt meer op in vergelijking met een gewone platte veranda. Zowat elke overdekte patio, veranda of terras dat aan de buitenkant van een huis is bevestigd, kan een veranda worden genoemd. Het was dus gebruikelijk om een afgesloten veranda te hebben als logeerkamer tijdens de heetste tijden van het jaar, met veel frisse lucht die door de ruimte waait en barmhartige schaduw bood.

Wat buitenuitbreidingen betreft, hebben veranda's en patio's vergelijkbare functies, voornamelijk als entertainmentruimtes, maar zijn ze anders geconstrueerd volgens klimaat, behoefte of verlangen. Veranda's zijn ontstaan in Australië in de jaren 1850 voordat ze hun weg baanden naar Victoriaans Engeland, de zuidelijke VS en plaatsen met warme klimaten. Toegevoegde lichtbronnen en potplanten zijn vaak te vinden op veranda's om de ruimte (letterlijk) op te fleuren en de sfeer comfortabeler en huiselijker te maken. Omdat het een grote veranda rondom het huis vertegenwoordigt, kan een veranda worden gebruikt voor allerlei buitenactiviteiten.

Dat is alleen voor het gemak, want de veranda's zijn vergelijkbaar met de balkons van de units op de verdiepingen erboven. Een veranda kan ook een klassiek zadeldak hebben, waardoor het een iets traditioneler of rustieker uiterlijk heeft in vergelijking met andere stijlen. We hebben deze handige kaart samengesteld om het gemakkelijker te maken om te begrijpen hoe een veranda versus balkon verschillen en hoe ze hetzelfde zijn. .

Tenzij u een commercieel pand heeft, waar veel mensen op het balkon van de veranda leunen, zijn er niet veel veiligheidseisen voor dit soort reling. Veranda's staan ook bekend als openluchtveranda's en vergeleken met loggia's, dit zijn overdekte buitengalerijen (kamers met open zijkanten). .

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *