Wie maakt veranda pvc-bekleding?

Voor veranda HP-merken is de fabrikant Interplast Group, Ltd. PVC-bekleding gemaakt van een honingraat, cellulaire structuur van polyvinylchloride. De honingraatsamenstelling van het product betekent dat het volledig ondoordringbaar is voor vocht, zelfs bij het snijden. Helaas kan dit tot eigen problemen leiden, zoals thermische uitzetting.

Cellulaire PVC-bekleding is een houtvervangingsproduct dat het meest wordt gebruikt in buitentoepassingen. De toepassingen zijn vergelijkbaar met hout, behalve dat het niet zal rotten, barsten, bekeren, splijten of kromtrekken zoals hout en bestand is tegen termieten en houtsaaie insecten. De Azek-installatiehandleiding is vergelijkbaar met Veranda PH Trim, maar bevat andere Azek-producten in de tutorial voor het geval u van plan bent een kolomfolie of andere, meer gecompliceerde projecten te installeren, zoals een afwerking. Ik ben geïnteresseerd in het gebruik van de pvc-sierplaat op de hoek van een huis waar de houten gevelbeplating aan elke kant stopt.

De reden dat ik niet met het dunnere materiaal ging, is omdat het blijkbaar te dun is om het Cortex Concealed Fastening System effectief te gebruiken met de PVC-trim-taps toelopende pluggen (die bijna overal in huis wordt gebruikt) en omdat ik door de timmerlieden werd verteld dat S. Als de rand PVC is, kun je kan een verf op oliebasis of waterbasis gebruiken, mits de rand is gereinigd, waarbij al het vuil en vet worden verwijderd voordat de verf wordt aangebracht. Installeer, indien praktisch, lange trimlagen wanneer de buitentemperatuur en de temperatuur van de PVC-sierplaat 55° F tot 65° F zijn, om de thermische beweging in de bekleding te minimaliseren. Ik heb meer dan 100 uur besteed aan het maken van een bord uit PVC-plaat en het heeft de afgelopen 18 maanden veel complimenten gekregen.

De hoeveelheid uitzetting of samentrekking van cellulaire PVC-bekleding is recht evenredig met de lengte van het bord en het verschil tussen de installatietemperatuur en de maximale en minimale temperaturen die het project na installatie zal bereiken. Of je het nu gelooft of niet, cellulair PVC geeft gas niet af om alle redenen die ik hierboven heb geïdentificeerd. Vanuit puur een PVC-trimperspectief, u zou een kleine geveleindbeugel kunnen toevoegen, de kolommen upgraden met een cellulaire PVC-kolomwikkeling in een gladde of verhoogde paneellook, samen met accentwraps en vormsiersets om de boven- en onderkant van de kolomwikkelingen aan te kleden, creëer een verhoogde of verzonken paneellook op de onderkant van de gedeeltelijke erker met behulp van een cellulaire PVC-plaat en enkele lijsten, en voeg een PVC-relingsysteem toe tussen de portiekkolommen. Cellulair PVC presteert eigenlijk beter in het zuiden dan in het noordoosten omdat de schommeling van hoge tot lage temperatuur veel minder is.

Veranda HP trim houdt het eenvoudig met een klassiek geheel wit sierbord dat iets betaalbaarder is dan Azek trimboards. Het combineert de voordelen van het gebruik van schroeven (sterke verbinding) met de taps toelopende plug van PVC-bekleding die in het gat past dat door de schroef wordt gecreëerd, waardoor er geen vulstoffen of afdichtmiddelen nodig zijn om de nagelgaten te vullen. En omdat de PVC-bekleding zelf wit blijft, valt het geel heel duidelijk op, wat afbreuk doet aan het uiterlijk van de bekleding. Cellulaire PVC-bekleding wordt sinds het begin van de jaren 2000 gebruikt in de dorpen in Ocala Florida en langs de oost- en westkust van Florida gedurende ten minste de afgelopen 10 jaar.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *